Beetje duizelig door mijn eigen lancering

“Aangenaam kennis te maken. Ik ben de spiksplinternieuwe website van PuntKomma – tekst tot in de puntjes. UPsite heeft me nét gelanceerd. Of liever: het world wide web op geknald. Met beleid, dat wel. En nu maar afwachten waar ik in Google terechtkom. Heel spannend. Roy en Angelo, you did a very good job. Complimenten!

De teksten zijn helemaal handmade door mijn eigenaresse (of moet ik zeggen: meesteres?) Sylvia geschreven. Soms had ik het idee dat ik te maken had met wisselende contacten. Gedwongen ook nog, want ik had er zelf niets over te zeggen. Dit moet gewijzigd, dat kon wel iets anders. Of laten we het toch zo staan? Tot de laatste seconde bleef ze wijzigen. Gek werd ik ervan. En een beetje duizelig.

De webbouwers werden ook weleens tot wanhoop gedreven. En terecht. Er werd een keer iets te veel weggegooid door de tekstschrijfster herself. Was er weer uren van het levenswerk van UPsite foetsie. OEPS! Sorry, mannen, ik verontschuldig me maar even voor haar. Het is een combi van perfectionisme + enthousiasme + te gretig zijn. Laten we het daar maar op houden.

Ook met de foto’s werd gestoeid. Het was niet snel goed. Links… of rechts? Onder of boven? Een andere foto op home. O nee, zet toch maar terug. Zucht. Niet dat het aan de foto’s zelf lag, hoor. Die zijn mooi en onlangs vakkundig door Karin de Jonge gemaakt. Maar waarom Sylvia op elk van mijn pagina’s zelf met haar snufferd in beeld moet, geen idee. Mij wordt niets gevraagd…

Alles is nu in elkaar geschoven als een grote puzzel. WAUW! Ik ben trots op mezelf. Ben je het met me eens? Dan zorg er alsjeblieft voor dat je mij deelt (zonder me pijn te doen). Zodat straks iedereen www.teksttotindepuntjes.nl kent. Enne… je bent er nu toch, neem dan ook even een kijkje op de andere pagina’s. Klik je dan wel voorzichtig alsjeblieft? Ik ben nog een beetje duizelig.”