HOERA, PuntKomma bestaat 1 jaar!

365 dagen. Tijd voor een feestje, want mijn tekstbureau PuntKomma – tekst tot in de puntjes bestaat vandaag gewoon al 1 jaar. (Hoera)3.

Het waren 12 maanden waarin ik veel mensen heb leren kennen. Stuk voor stuk leuke, ambitieuze enthousiastelingen. Ik heb kansen gekregen en die met beide handen aangegrepen. Soms moet je een beetje geluk hebben en vaak ook dwing je het af. I’m lucky + happy.

In die 52 weken heb ik veel geleerd. Sowieso heb ik veel schrijfkilometers gemaakt met vooral blogs, artikelen, websiteteksten en nieuwsbrieven. Ook weet ik nu meer af van allerlei diensten en producten. Heel interessant. Denk aan: wijn, de dood, verlichting, haken en breien, drukwerk, gitaren. Steeds weer op zoek naar een leuk, interessant, mooi of grappig verhaal. En dat lukte me altijd.

365 dagen zakendoen. Dat was ook nieuw voor me. Spannend, maar vooral mooi om te doen. Zelden kreeg ik een ‘no go’. 1 keer schoot ik spontaan in de lach. Een potentiële klant dacht dat ik al zijn websiteteksten voor 30 euro, ja je leest het goed 3 eurotientjes in totaal, wilde schrijven. “Ik klap voor dat geld mijn laptop nog niet open”, had ik willen zeggen, maar ik kon niets meer uitbrengen. Totaal flabbergasted. Zo iemand kan ik toch niet serieus nemen…

525.600 minuten heb ik genoten van het zelfstandig ondernemerschap. Niet volledig, want ik werk ook nog in loondienst. Wat ik daar leer op schrijfgebied kan ik in mijn eigen bedrijf gebruiken en andersom. Win-win dus. Het is soms best druk, maar het is te managen…

Nog 31.536.000 seconden te gaan in mijn tweede jaar. Ik heb er net zo’n zin in als op 1 juni 2018. Misschien nog wel méér, omdat ik weet hoe te gek het is en hoeveel voldoening het me geeft. Als je me nu achter de laptop kon zien zitten, keek je naar een BIG smile. ????

Wil jij die big smile van dichtbij bekijken? Of nog beter: wil je zelf ervaren hoe het is als je in je nopjes bent met je gloednieuwe teksten? Call, app of mail me.