It’s time to write a new story

Op de 3e verjaardag van PuntKomma vandaag – HOERA – vier ik óók dat ik definitief mijn vleugels uitsla. Na 21,5 jaar gewerkt te hebben bij Gilde Opleidingen, doe ik daar de deur dicht en ben ik 100% ZZP’er. Alhoewel het heel spannend is – want ik laat de vastigheid en zekerheid achter – voelt het so so good. Al vanaf het moment dat ik weet dat het de hoogste tijd is om de sprong te wagen, kan ik niet stoppen met smilen.

Het helpt natuurlijk enorm dat mijn dagen goed gevuld zijn. Ik weet niet waar ze allemaal vandaan komen, maar de opdrachten schieten van alle kanten mijn mailbox in. Ongelooflijk mooi om te merken dat er zoveel mensen mij vertrouwen en me opdrachten gunnen. Zelfs van ver buiten Limburg. Ik hoorde het wel vaker, maar het blijkt ook echt zo te zijn: je doet de ene deur dicht en er gaan vele rolpoorten open.

Ik hou het kort, want ik heb nog heel wat op de planning staan: schrijven van websiteteksten, blogs, social posts, artikelen, een naam bedenken en teksten redigeren. En jij hebt vast geen tijd om een hele lap blogtekst te lezen.

Nou, doei!

Heb jij geen tijd óf zin om je eigen teksten te schrijven?
Laat mij het dan doen. Neem contact op via 0615245763 of sylvia@teksttotindepuntjes.nl om te kijken wat ik voor jou kan betekenen.