Jiehaaa… tekstbureau PuntKomma bestaat 2 jaar!

2 jaar
24 maanden
104 weken
731 dagen
17.544 uur
1.052.640 minuten
6.393.600 seconden

Waardevol pad

Als je jarig bent is het de hoogste tijd om de feesthoedjes uit de kast te trekken. Dat doe ik dus ook. En natuurlijk even achterom kijken. 6.393.600 seconden zijn omgevlogen en toch heb ik al een hele route bewandeld. Een waardevol pad.

Heleboel stappen gezet

Op weg naar 1 juni 2020 heb ik veel geleerd. Ben ik lid geworden van BNI Mimosa (beste beslissing van 2019). Heb ik ontzettend fijne dingen mogen doen die alles te maken hebben met schrijven natuurlijk. Heb ik een heleboel stappen gezet. Figuurlijk, maar ook letterlijk. Leerde ik plenty of ondernemers kennen. En zij mij.

Smile op m’n gezicht

Artikelen, blogs, websiteteksten, advertorials, slogans, gedichten, flyer- en brochureteksten. Het is allemaal voorbijgekomen. En meer. De afwisseling is en blijft fijn. De ene keer typ ik met 300 aanslagen per minuut (het kunnen er ook 299 zijn) een tekst voor een huis dat Maison Makelaars in de verkoop heeft. Een ander moment voel ik me net rijmpiet die woorden en zinnen aan elkaar verbindt. Tussendoor vliegen de blogs me om de oren, ‘broed’ ik op pakkende slogans en schrijf ik een dozijn (of waren het er 2?) websiteteksten. Voor FAM! Netwerk en magazine Vivere heb ik met leuke en interessante mensen gesprekken, waardoor ik zelf nog een extra boost krijg. En van het vertelde fabriceer ik weer uitnodigende artikelen. Alleen al door dit nu allemaal te schrijven in deze blog, gaan mijn mondhoeken heel ver richting oren. SMILE!

Hopelijk nog meer…

Het is overduidelijk dat ik happy ben dat ik 2 jaar geleden dit pad ben ingeslagen. In het derde jaar van PuntKomma hoop ik nog meer van dit alles te mogen doen en mijn weg nog meer te plaveien…

En nu champagne… PROOST! Dat mag best op Pinkstermaandag, toch? ????

Heb jij behoefte aan goede, leuke, creatieve teksten? Of schrijf jezelf teksten en ben je wat onzeker of ze wel goed genoeg zijn? In beide gevallen: neem contact op met mij.