“Jij mag me best vasthouden”

“Psstt… Is ze niet in de buurt? Sylvia, bedoel ik. Volgens mij weet ze de helft van de tijd niet eens meer dat ik besta. Ik lag al een tijdje op de kast op haar werkkamer. Geen idee wat ze met me van plan is. Ik was het zat. Ik moest mijn benen – of zeg maar gerust been – echt even strekken en bewegen. Hèèè… Dat is beter. Dat plastic heb ik ook van me afgegooid. Daar had ze me ingedraaid, alsof ze bang is dat ik corona heb of zo. Tjonge, eindelijk weer wat lucht.

Jules Jeuriens van JJ’Style had me een tijdje geleden voor haar besteld en volgens mij ben ik wat uit de kluiten gewassen of zo. Ze weet gewoon niet wat ze met me aan moet. Maar ik heb zo door dat plastic heen haar deze week wel horen zeggen tegen ene Sjoerd Lormans (ken je die?) dat ze met me op pad gaat. Een soort tour onder goede klanten, collega-ondernemers en vrienden die haar mooie opdrachten geven (en vaak ook vice versa), inspireren en helpen. Sylvia wil hen graag bedanken en ze dan met mij samen in het zonnetje zetten. Mooi gebaar, vind ik dat.

Laten we dus in hemelsnaam hópen dat het doorgaat. Ik wil graag onder de mensen komen. Neeee, niet letterlijk alsjeblieft. Misschien zie ik jou wel binnenkort?! En dan mag je me best aanraken of zelfs vasthouden als je een beetje voorzichtig bent. Ik ben niet besmettelijk, want ik ben tot nu toe nog nergens geweest. Fingers crossed dat ik deze tour dadelijk niet op mijn buik kan schrijven…”

Voor zover mijn XXL-pen die het van mij dacht over te nemen toen ik even niet keek… ????????

Nieuwsgierig welke blogs ik voor jou zou kunnen schrijven?
Neem dan meteen contact op met mij.