Tekstschrijver Limburg

Tekstschrijver in Limburg nodig?

Heb jij professionele teksten nodig? Voor een websitetekst, blog, artikel, flyer, brochure, nieuwsbrief of persbericht? Dan ben je bij mij op de juiste plek.

Ik ben een tekstschrijver in Limburg, maar uiteraard schrijf ik ook voor jou als je ergens anders in Nederland woont. Of wie weet wel in het buitenland.

Voor alles wat uit letters, woorden of zinnen bestaat kun je bij mij terecht. Ik schrijf creatieve teksten die to-the-point zijn en lekker lezen. Alsof ik tegen je praat. Zo lezen je (potentiële) klanten jouw boodschap het liefst. Makkelijk en direct.

Een mooi voorbeeld: website van SOML
Voor Stichting Onderwijs Midden-Limburg heb ik de websiteteksten geschreven. Hiernaast een stukje van een pagina. Klik op de button onderaan de tekst om de website in zijn geheel te bekijken.

websiteteksten SOML - Tekstbureau PuntKomma

Teksten schrijven in heel Nederland?
Zoals ik al schreef woon en werk ik in Limburg. Om precies te zijn in het Midden-Limburgse Herkenbosch, dicht bij Roermond. Maar ik beperk me natuurlijk niet alleen tot mijn eigen regio. Mijn werkgebied is heel Nederland. En soms werk ik zelfs over de grens. Online of telefonisch kunnen we kennismaken en ook prima samenwerken.


Redigeren doe ik ook
Naast het schrijven van teksten, redigeer ik ze ook. Jouw eigen tekst maak ik foutloos, creatiever en overzichtelijker. Ook zorg ik ervoor dat de lezers in de eerste plaats de tekst gaan lézen, de boodschap daarna begrijpen én actie ondernemen. In de meeste gevallen is dat laatste toch wel het doel, hè?!

Hoe werk ik - PuntKomma