Tekstschrijver Roermond

Tekstschrijver in Roermond nodig?

Als jij op zoek bent naar een tekstschrijver in Roermond (of in de rest van Nederland), dan ben je op de juiste plek. Ik schrijf voor jou goede, creatieve teksten. Die echt gelezen worden door je doelgroep.

Ik heb jarenlange ervaring op het gebied van het schrijven van teksten. Denk aan: websiteteksten, blogs, artikelen, flyer- en brochureteksten, uitnodigingen, nieuwsbrieven, persberichten en nog veel meer.

Eigenlijk alles wat opgebouwd is uit letters en zinnen, schrijf ik. En altijd tot in de puntjes. Niet voor niets mijn pay-off.

Nieuws schrijven - PuntKomma

Teksten waar ik trots op ben
Al jaren kom ik bij De Versboerderiej, De Biekeuke en in De Boerderiej van Familie Schreurs in Roermond. Extra leuk om dan de websiteteksten van hen te mogen schrijven. De sfeer op de website evenaart de sfeer in de winkel.

 

Teksten schrijven in heel Nederland?
Ik woon en werk in Herkenbosch (Midden-Limburg), maar mijn werkgebied is heel Nederland. En soms werk ik zelfs over de grens heen.

De afstand is geen probleem, want als je met mij werkt verdwijnt die afstand. Beloofd. Online of telefonisch kunnen we  sowieso kennismaken en ook prima daarna samenwerken.

Redigeren en corrigeren, ook daarvoor vraag je mij
Naast het schrijven van teksten, redigeer en corrigeer ik ze ook. Dus als je zelf een tekst geschreven hebt, maar er niet zeker van bent of er geen fouten instaan, de boodschap duidelijk is en de tekst vlot leest, stuur je mij die tekst. Ik zorg er dan voor dat jij met deze tekst goed voor de dag kunt komen en dat je ermee bereikt wat je wilt bereiken.

Tekstschrijver Roermond - Tekstbureau PuntKomma